Kuponi ->Turizam i ugostiteljstvo -> Ostalo -> Noćenje sa doručkom za dvoje uz korišćenje bazena, jacuzzija i sportskih terena u Centru zdravlja Izvor

Noćenje sa doručkom za dvoje uz korišćenje bazena, jacuzzija i sportskih terena u Centru zdravlja Izvor


*
Dva noćenja sa doručkom za dvoje uz korišćenje bazena, jacuzzija i sportskih terena u Centru zdravlja Izvor!

Redovna cena iznosi 10.800 din,
cena sa popustom iznosi 3.600 din.

Ponuda važi do: 15.05.2014.

Redovna cena: 10.800,00 din

Cena sa popustom: 3.600,00 din

*

67%

Moraš biti ulogovan da bi preuzeo kupon

Kada Vam dođe da se stvarno odmorite, ništa ne može da zameni odmor u mirnom hotelu koji je okružen prirodom, čistim vazduhom i sa zdravom hranom, jer sve ove stvari su izvor Vašeg zdravlja.

Centar zdravlja Izvor, na samo 40 km od Beograda, je mesto gde nema stresa, uticaja štetnih zračenja, nezdrave hrane i nekvalitetne vode. U sklopu centra nalaze se dva bazena sa izvorskom magnetno oplemenjenom vodom od kojih je jedan namenjen deci. Ne postoji bolji način da provedete vreli letnji dan nego na ovom prelepom mestu!

Ponuda uključuje:
• Dva noćenja sa doručkom za dve osobe
• Korišćenje bazena, jacuzzija (10 minuta), sportskih terena (30 minuta), upotreba lekovite gline
U bazenima je izvorska voda magnetno oplemenjena Deca do 3 godine ne plaćaju kartu

Ugodite Vašim čulima i iskoristite neodoljivu ponudu da uz popust od % ,uživate u Centru zdravlja Izvor u prirodnom okruženju, na “ruži vetrova” sa stalno čistim planinskim vazduhom. Na 40 km od Beograda, na granici mesta Stojnik i Babe, u neposrednoj blizini Sopota nalazi se Centar zdravlja Izvor. Centar je lociran u prirodnom okruzenju, na “ruži vetrova” sa stalno čistim planinskim vazduhom. U pitanju je ugostiteljski objekat pansionskog tipa, sa specifičnim sadržajem, koji podrazumeva povratak prirodi i zdravom načinu života. Imajući u vidu da je savremeni način života opterećen elementima koji negativno utiču na psihofizičko zdravlje čoveka,

Centar Izvor pruža svojim korisnicima dragocenu mogućnost ublažavanja ili čak poništavanja negativnih posledica, programom koji im stavlja na raspolaganje. Na taj način, korisnicima se pruža mogućnost da pomognu u očuvanju svog psihofizičkog zdravlja, kao i u procesima lecenja i oporavka. Prevashodna namena ovog Centra je pomoć osobama koje su u fazi lečenja od teških bolesti. Kako su svi negativni uticaji eliminisani ili svedeni na minimum, stvoreni su idealni uslovi za boravak ljudi koji se leče od teških bolesti, a posebno nakon zračne ili hemio terapije. Centar predviđa i boravak zdravih osoba koje nastoje da očuvaju svoje zdravlje. Specijalnim programom za kratko vreme se postiže pročišćavanje organizma od triglicerida, slobodnih radikala i drugih otrova. U našoj zemlji je uočen veliki porast malignih, autoimunoloških, kardio-vaskularnih i drugih bolesti, pa je otvaranje jednog ovakvog objekta od neprocenjive vrednosti.

Redovna cena iznosi 10.800 din, a cena sa popustom iznosi 3.600 dinara.

Radno vreme
od ponedeljka do petka, 8-22h
Obavezna je najava dolaska putem telefona
011 826 03 51, 065 8260-005

Rok iskoristivosti kupona
mesec dana po zavšetku akcije

Centar zdravlja IZVOR
A
Vikend naselje Morak 1, Stojnik Ralja
T 011 826 03 51
M 065 8260-005
W www.centarizvor.com

* * * * * *
*
Design by WEB LAB   *                                                 Copyright © 2011 Kupac.rs Sva prava zadržana.
* * * * *