Konferencija E-trgovina 2012, od 25. do 27. aprila na Paliću

*

Konferencija o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju "E-trgovina 2012", biće održana na Paliću od 25. do 27. aprila.

Konferencija je posvećena popularizaciji elektronskog poslovanja u Srbiji, i obuhvatiće ukupno 26 predavanja, četiri panel diskusije i jednu radionicu.

Teme panel diskusija će biti Online PR, E-trgovine, Internet oglašavanje, kao i mogućnosti investiranja Internet projekata u Srbiji.

Novosti sa konferencije moći će da se prate na Twitter-u i na Facebook-u, a live streaming sa ove konferencije ći biti na sajtu Blic-a.

Tematske oblasti su B2B i B2C e-commerce, Internet marketing, Online PR, SEO, Social Media, Enterprise 2.0, Pravni aspekti elektronskog poslovanja, Platne kartice i sistemi plaćanja na Internetu, Sistemi zaštite transakcija na internetu, E-banking, Brokersko poslovanje na Internetu, Uloga osiguranja u procesu e-trgovine, Upravljanje procesima dostave robe, M-commerce, M-payment.

Konferencija je namenjena poslovnim ljudima koji su zainteresovani da se informišu o savremenim dostignućima u ovoj oblasti, i mogućnostima za njihovu primenu u našoj zemlji.

Skup predstavlja mesto okupljanja domaćih i inostranih stručnjaka iz ove oblasti, kao i preduzetnika, menadžera, informatičara, i svih koji žele da unaprede svoje poslovanj i dalje razvijaju elektronsko poslovanje.

Pokrovitelji ovog skupa su Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede, Ministarstvo kulture, informisanja i informacionog društva, Uprava za Digitalnu agendu, Privredna komora Srbije, IEEE-Serbia&Montenegro Section i Grad Subotica.

Predavači na Konferenciji E-trgovina 2012, biće Natali Delić, Bojana Nikolić, Branislav Popović, Goran Živković, Vladimir Cerić, Ivana Zaklan, Jovana Kovačević i Olgica Stakić, Vlastimir Cobrda, Žarko Ptiček, Miodrag Stefanović, Vladan M Božić, Nikola N. Zagorac, Jovan D. Sretić, Predrag Milićević, Marija Dinić Dašić, Nemanja Dinić, Branko Živanović, Velimir Šoškić, Petar Kočović, Dragana Đermanović, Aleksandar Petković, Vanja Al-Halidi, Aleksandar Vugdelija, lga Maksimović, Dragan Varagić, Nedim Šabić, Dragan Mocević, Damir Trninić, Sandra Kravitz, Miloje Sekulić, Goran Đermanović.

*
Design by WEB LAB   *                                                 Copyright © 2011 Kupac.rs Sva prava zadržana.
* * * * *