Konferencija Danube IT, od 31.5. do 1.6. u Novom Sadu

*

IKT klaster iz Vojvodine zajedno sa svojim partnerima, već drugu godinu zaredom organizuje "Danube IT" konferenciju i poslovne susrete.

Konferencija će se održati u Novom Sadu 31. maja i 1. juna 2012. godine.

Konferencija će ove godine, kako je saopštio pomenuti klaster, okupiti neka od najpoznatijih svetskih imena. Svoja iskustva i znanja sa posetiocima podeliće jedan od osnivača vrlo popularne aplikacije za mobilne telefone "Shazam" - Dhiraj Mukherjee, Brent Townshend koji je patentirao i razvio najbržu postojeću modemsku tehnologiju za komunikaciju putem telefonskih linija - poznatiji kao 56K modem.

Pored stranih predavača, i domaći će ove godine podeliti svoja iskustva. Neki od njih su Ilija Studen i Vladimir Prelovac, čija su softverska rešenja i proizvodi prepoznati širom sveta od strane korisnika u domenu alata za upravljanje poslovnim procesima i razvojem različitikih veb softvera i aplikacija.

Učesnici "Danube IT" konferencije će imati prilike da čuju govornike iz SAD, Ujedinjenog Kraljevstva, Švajcarske, kao i predstavnike uspešnih domaćih startup preduzeća, da razgovaraju sa njima i drugim učesnicima tokom prezentacija, panel diskusija, "unconference" sesije, b2b sastanaka i brojnih neformalnih prilika.

*
Design by WEB LAB   *                                                 Copyright © 2011 Kupac.rs Sva prava zadržana.
* * * * *