Novi model HTC telefona - Desire C

*

HTC kompanija je danas predstavila svoj najnoviji telefon - HTC Desire C.

Ovaj novi  telefon ima integrisanu Beats Audio tehnologiju, vrhunski dizajniran i mogućnost da čujete muziku baš onako kako je umetnik želeo.

Desire C je dostupan u crvenoj, beloj i crnoj boji i ima snažnu bateriju.

HTC Desire C sadrži HTC Sense 4, radi na Android 4.0 platformi (Ice Cream Sandwich) i idealan je i za korisnike kojima bi to bio prvi pametni telefon kao i za one koji žele da pređu na napredniji uređaj. Uređaj rapolaže sa 25 GB prostora, koji obezbeđuje mogućnost sigurnog čuvanja, pretrage i deljenja na hiljade fotografija, video snimaka i dokumenata. Ekran HVGA rezolucije sa jarkim i živim bojama od 3,5-inča čini pretraživanje internetom, razgledanje fotografija ili povezivanje sa prijateljima i porodicom jednostavnim.

Korisnik svoje doživljaje uz kameru od pet megapiksela i opciju momentalnog objavljivanja, može da podeli putem društvenih meža, bilo kad, samo par sekundi nakon što je zabeležen.

Telefon je specijalno dizajniran, ima zvučnik sa laserski pravljenim mikro rupicama za vrhunski zvuk, ekran sa velikim uglom gledanja i elegantni metalni okvir sočiva kamere.

HTC Desire C će biti dostupan na određenim tržištima do kraja maja ove godine.

*
Design by WEB LAB   *                                                 Copyright © 2011 Kupac.rs Sva prava zadržana.
* * * * *