Konkurs za program Biznis mladih Srbije

*

U okviru programa Biznis mladih Srbije raspisan je konkurs za mlade preduzetnike.

Uslov za učešće u ovom konkursu je starosna granica do 35 godina, i da je najranije 2010. godine registrovano preduzeće/preduzetnička radnja i da je potrebna podrška nefinansijskog karaktera – pomoć iskusnih menadžera u vođenju biznisa, kao i besplatne obuke iz različitih oblasti poslovanja.

Konkurs je namenjen preduzetnicima sa teritorije Niša, Merošine, Doljevca, Gadžinog Hana, Leskovca, Novog Sada, Temerina, Beočina, Sremskih Karlovaca, Subotice, Sombora, Kanjiže, Kraljeva, Čačka, Gornjeg Milanovca, Raške i Vrnjačke Banje.

Biće izabrano 80 mladih preduzetnika koji će imati priliku da razvijaju svoje poslovanje uz rad sa biznis mentorima tokom minimum godinu dana, a biće im omogućene i besplatne obuke iz različitih oblasti poslovanja. Prednost prilikom selekcije imaće korisnici subvencija za samozapošljavanje Nacionalne službe za zapošljavanje, inovativni biznisi, delatnosti koje imaju potencijal razvoja, kao i preduzetnici koji u narednih godinu dana planiraju zapošljavanje novih radnika uzrasta do 30 godina.

Prijava za konkurs se vrši elektronskim putem, s naznakom “Prijava za biznis mentorstvo”, na odgovarajuću e-mail adresu:
za Kraljevo, Čačak, Gornji Milanovac, Vrnjačku Banju i Rašku: infokv@biznismladihsrbije.org
za Niš, Leskovac, Merošinu, Doljevac i Gadžin Han: infonis@biznismladihsrbije.org
za Novi Sad, Temerin, Beočin i Sremske Karlovce: infons@biznismladihsrbije.org
za Suboticu Sombor i Kanjižu: infosu@biznismladihsrbije.org
ili poštom na adresu:
SMart kolektiv Alekse Nenadovića 34 11000 Beograd.

Konkurs je otvoren do 20. maja 2012. godine. Od trenutka prijema u program do početka rada sa mentorom i poziva na obuke može proći do dva meseca. Mentorski rad sa mladim preduzetnicima odvijaće se prema dinamici unapred utvrđenoj između mentora i preduzetnika, a trajaće minimum godinu da

*
Design by WEB LAB   *                                                 Copyright © 2011 Kupac.rs Sva prava zadržana.
* * * * *