MTS uložio 20 mil evra u još brži internet

*

Mobilna telefonija Srbije uložila je 20 miliona evra u rekonstrukciju baznih stanica u zemlji, čime će se omogućiti mnogo brži prenos podataka putem mobilne telefonije, izjavio je u subotu u Novom Sadu direktor Direkcije za tehniku Telekoma Srbije Saša Leković.

Gospodin Leković je rekao da je do sada rekonstruisano više od 1.000 baznih stanica, zahvaljujući čemu će propusna moć biti veća šest puta. Prema njegovim rečima od danas će gradjani Vojvodine moći da uživaju u pogodnostima te mreže, a uskoro i gradjani cele Srbije. "Mi smo prvi operater u zemlji koji nudi ovakvu uslugu", rekao je Leković.

Direktor Direkcije za komercijalne poslove Telekoma Srbije Vladimir Lučić je rekao da je Mt:s kupcima omogućio i specijalne promocije i ponude. Novu brzinu mobilnog širokopojasnog interneta za surfovanje, pristup video i drugim sadržajima, prisutnima je predstavio popularni televizijski voditelj Ivan Ivanović.

Na prezentaciji je organizovana i nagradna igra, u kojoj su posetiocima poklonjeni jedan tablet računar i dva "pametna" (smart) mobilna telefona.

*
Design by WEB LAB   *                                                 Copyright © 2011 Kupac.rs Sva prava zadržana.
* * * * *