Kampanja Čitaj šta piješ!

*

U okviru portala za zdrave životne izbore Mandarina.rs pokrenuta je kampanja Čitaj šta piješ.

Cilj ove kampanje jeste da se utiče na promenu navika i ponašanja građana u vezi sa redovnim unosom preporučenih količina vode za piće.

Kampanja ne favorizuje ni jednu flaširanu vodu na tržištu, nudi neophodne savete i podstiče na redovan unos vode adekvatnog mineralnog sastava.

Na portalu Mandarina.rs nalazi se i veliki broj personalizovanih preporuka kao i interaktivni kalkulator "Da li pijete dovoljno vode?" koji, na osnovu fizičkih predispozicija, životnih navika i vremenskih uslova proračunava koliko vode je poželjno da svakodnevno unosite u organizam.

U savetniku "Voda za vaše telo" saznaćete više o načinu izbora mineralne vode koja najviše odgovara vašim telesnim i životnim potrebama.

Inače, voda je osnovni sastojak tela i čini oko 60% ukupne telesne težine. Svi vitalni sistemi u telu zavise od vode. Voda odnosi toksine iz vitalnih organa, donosi hranljive materije do ćelija, hidrira kožu, održava zdravu telesnu temperaturu kao i krvni pritisak. Dnevne potrebe organizma za vodom zavise od više faktora, uključujući opšte zdravstveno stanje, nivo telesne aktivnosti kao i vremenskih uslova.


*
Design by WEB LAB   *                                                 Copyright © 2011 Kupac.rs Sva prava zadržana.
* * * * *