PayPal još uvek neizvestan u Srbiji

*

Iako je već najavljeno da bi PayPal, najpoznatiji internet servis za virtuelna plaćanja, ove godine mogao stići i u Srbiju, iz te kompanije odgovaraju da još nisu odredili ni približan datum za otvaranje svoje filijale u Srbiji.

Prema navodima iz zvanične kancelarije PayPala-a u Luksemburgu, postoji izražena želja da Srbija bude klijent PayPal-a, ali se i dalje ne može znati ni približno vreme tog dolaska. Radi se na tome da se započe posao u Srbiji, ali još nije određen datum kada će se nastupiti.

Prema rečima gospodina Stefana Lazarevića, državnog sekretara za telekomunikacije, sve zakonske prepreke za rad ove firme u našoj zemlji su otklonjene. "Poslednji put kada smo se čuli sa predstavnicima PayPal-a, rekli su mi da je 2012. godina poslednja godina bez njihovog prisustva u Srbiji", kaže Lazarević. "Na osnovu tih informacija možemo se nadati dolasku, ali tačan datum znaju samo oni", dodaje Lazarević.

Inače, PayPal već radi u 190 zemalja i regiona širom planete.

Ovo je jedan od najbezbednijih servisa na internetu.

Tako, plaćanj u inostranstvu preko banke traju i do dva meseca, a procedura preko ovog virtuelnog sistema svega 15 minuta.

*
Design by WEB LAB   *                                                 Copyright © 2011 Kupac.rs Sva prava zadržana.
* * * * *