Auto godine u Srbiji Mercedes A klasa!

*

U najmasovnijem odlučivanju o automobilu godine na ovim prostorima, koje je jedanaesti put za redom putem interneta organizovao Metro Market, najviše glasova dobio je Mercedes-Benz A Klase. 
Kao i ranijih godina, posetioci najposećenijih automobilskih sajtova u Srbiji su glasali prema sopstvenim kriterijumima glasali su za automobile koji su se našli u konkurenciji. Glasanje se vršilo na sajtovima:
www.automagazin.rs, www.autoblog.rs, www.autoportal.rs, www.superauto.rs i www.netauto.rs 
Pored domaćih sajtova, ovog puta podršku su pružila i dva svetska sajta: www.cars-data.com i www.ooyyo.com
U konkurenciji za titulu NetAuto 2013. našlo se osamnaest modela iz aktuelne svetske automobilske produkcije, to su: Audi A3, BMW serie 3, Citroen DS 5, Dacia Lodgy, Fiat 500L, Ford B-Max, Honda CR-V, Hyundai i30, Kia Ceed, Lexus GS, Mercedes A Klasse, Opel Adam, Peugoet 208, Renault Clio, Škoda Rapid, Toyota Yaris Hibrid, Volkswagen Golf i Volvo V40. 
Glasanje se odvijalo od početka decembra prošle godine do početka februara ove godine, po principu jedna e-mail adresa - jedan glas. 
Istovremeno, deveti put za redom organizovan je i izbor za Miss NetAuto. U konkurenciji se našlo 30 devojaka, a najviše glasova i titula Miss NetAuto 2012 pripala je Vesni Bugarski (1992.) iz Bečeja, dok je Adriana Rekalija (1994.) iz Smedereva, kao drugoplasirana osvojila titulu Miss fotogeničnosti. 
Najviše glasova je osvojio Mercedes-Benz A klasa, dok su se na drugom i trećem mestu našli Fiat 500L i Renault Clio. 

*
Design by WEB LAB   *                                                 Copyright © 2011 Kupac.rs Sva prava zadržana.
* * * * *