Omiljeni ženski pokloni za 8. mart

*

Međunarodni dan žena počeo je službeno da se obeležava svake godine 8. marta od 1975. godine, iako je prihvaćen još 1917. Nastao kao dan borbe žena za ravopravnost polova i ostvarenje njihovih socijalnih, ekonomskih i političkih prava, 8. mart se danas obeležava kao dan kada ženama nekom sitnicom treba posvetiti pažnju i učiniti ih da se osećaju baš tako – kao osobe koje uživaju ako ne poseban, onda bar ravnopravan status u današnjem društvu.

Kupac.rs je na osnovu dosadašnjih iskustava u radu, kroz različite ponude namenjene ženskoj populaciji, stekao uvid koji su to proizvodi i usluge koje žene najčešće kupuju i šta ih najviše čini srećnim. Ako odaberete neki od naših predloga, sigurno nećete pogrešiti pri odabiru poklona svojoj dragoj dami za 8. mart.

CVET

Jedan cvet, buket cveća ili 101 ruža u svakoj prilici će ženu učiniti da se oseća posebnom. Cveće je opšteprihvaćen ženski poklon i žene mu se uvek raduju. Cvet ima poseban uticaj na žensku psihu, čineći da se one, pri njegovom dobijanju, osećaju naročito ženstveno. Iako je muškarcima najlakše da za 8. mart poklanjaju cveće, neka onda bar ono bude sa ukusom odabrano i lepo upakovano. Ipak, kakvo god da je, žene će se cveću uvek obradovati, samo da nije karanfil.

NAKIT

Nakit je takođe svevremeni poklon koji ženama uvek treba i kome se takođe uvek raduju. Za ovu priliku treba izbegavati agresivan nakit i odabrati ogrlicu, narukvicu ili minđuše koji odišu otmenošću. Možete odabrati komplet koga čine ogrlica i minđuše ili ogrlica i narukvica, ili pak samo jedan komad nakita. Birajte efektne komade, a biser i cirkon nisu na odmet.

ŠMINKA

Čak i one dame koje se retko šminkaju, slagale bi ako bi rekle da ne vole neki od takvih dekorativnih proizvoda. Stoga ćete ženu sigurno usrećiti ako joj za 8. mart kupite dobar ruž ili sjaj za usne, kvalitetnu maskaru, senku za oči ili lak za nokte. Savet: bolje se opredelite za jedan dobar proizvod renomiranih svetskih brendova, nego za ceo prosečan set šminke.

PARFEM

Dobar parfem je ono što ženi daje najviše samopouzdanja. Ima veći efekat čak i od najskuplje odevne kombinacije. To je tačka na I njenom celokupnom spoljašnjem izgledu i utisku koji ostavlja na okolinu. Muškarci, znate i sami da vas lep miris žene najviše privlači. Na vama je samo da odlučite da li ćete joj pokloniti parfem sa cvetnom ili citrusnom mirisnom notom. Ne morate joj parfeme kupovati često, jednom godišnje je sasvim dovoljno. Osmi mart je odličan povod.

KOZMETIČKI ILI SPA TRETMAN

Savremene žene su istovremeno posvećene i braku i porodici, pa zbog gomile obaveza i brzine života često zapostavljaju sebe. Bile bi vam i više nego zahvalne ako biste joj za 8. mart poklonili vaučer za neki od tretmana u kozmetičkom salonu ili spa centru. Uslugu odaberite sami. U ponudi su razne vrste relaksacionih masaža, manikir, pedikir, trajna šminka, različiti tretmani lica i td. Sve te ponude po znatno povoljnijim cenama možete naći na našem sajtu www.polacene.rs, pa ćete istovremeno obradovati dragu damu i uštedeti novac.

Muškarci, obradujte svoje bolje polovine. Zaslužile su.

Kupac svim damama želi srećan 8. mart!

*
Design by WEB LAB   *                                                 Copyright © 2011 Kupac.rs Sva prava zadržana.
* * * * *